Ledigt jobb

Tandläkare till Folktandvården Vallås och Folktandvården Hyltebruk

Sista ansökningsdag: 15 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Som tandläkare hos oss kommer du att få använda hela din kompetens i allt som har med tandläkaryrket att göra. Du kommer att tjänstgöra på FTV Vallås eller FTV Hyltebruk alternativt tjänstgöra på båda klinikerna.

Folktandvården Vallås finns i trivsamma lokaler med 9 behandlingsrum. Vi är i dag ett glatt gäng på 22 personer som ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik tandvård.
http://www.regionhalland.se/vard-halsa/hitta-din-vard/folktandvarden-vallas

Folktandvården i Hyltebruk ligger vackert i fräscha lokaler i lugn miljö. Här finns i dag 6 behandlingsrum och 12 personer som även här bedriver framgångsrik tandvård med patienten i fokus. http://www.regionhalland.se/folktandvardenhylte

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare, meriterande med tidigare erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid att du har egenskaper som vi söker i vårt arbetslag just nu. Du ska vara ansvarsfull, initiativrik, öppen, glad och kunna tillföra stor kompetens samt glädje, något som även vi hoppas få ge dig.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift, samt goda kunskaper i engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
3

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 15 mars. Referensnummer NSVH 40/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anne Hemberg Jess, Klinikchef

Telefon: 073-541 47 54

Stefan Nordström, Tjänstetandläkarna

Telefon: 0340-48 23 00