Ledigt jobb

PCI-operatör till Medicinkliniken Halmstad

Sista ansökningsdag: 7 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Vi står nu inför ett utökat, regionövergripande uppdrag inom kardiologin med dygnet runt interventionsverksamhet och söker dig som vill vara med och utveckla framtidens hjärtsjukvård i Halland.

Arbetsbeskrivning

På Hallands sjukhus Halmstad ansvarar kardiologisektionen för 22 vårdplatser samt sex HIA-platser. Kliniken har ett regionövergripande ansvar för perkutana koronara interventioner (PCI) med egen jourlinje och en separat kardiolog-bakjourslinje. I nuläget arbetar fem PCI-operatörer på kliniken. Den klinisk fysiologiska avdelningen och pacemakerverksamheten ingår i kardiologsektionen, som också bedriver en omfattande öppenvårdsmottagning.
Sjukhuset har tillgång till modern utrustning för bland annat ekokardiografi, myocardskintigrafi, arbets-ekg, långtids-ekg, långtidsblodtryck samt kontroll av pacemaker/ICD. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns för hjärtsviktspatienter, kranskärlsjuka och patienter med förmaksflimmer.

Vi kommer inom kort utöka vårt uppdrag med dygnet runt PCI-verksamhet och letar efter dig som vill förstärka vårt kompetenta team. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete på Hallands sjukhus Halmstad med goda möjligheter till fortbildning och forskning.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom kardiologisk intervention.

Du har god samarbetsförmåga, är kreativ samt har intresse för utvecklingsarbete. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper. Möjlighet finns att kombinera arbetet på PCI-labbet med avdelnings-/mottagningsplacering.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Heltid eller enligt överenskommelse
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 februari. Referensnummer HS 2/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

David Buchebner, Läkarchef

Telefon: 035-17 43 90

Peter Hårdhammar, Överläkare, Med. ledningsfunktion kardiologi

Telefon: 035- 13 15 12

Eva Velebova, Överläkare, med. ledningsfunktion klin.fysiologi

Telefon: 035- 13 15 11

Maria Åkvist, Hallands läkarförening

Telefon: 035-13 48 20