Ledigt jobb

Junior BI- Backendutvecklare sökes till Region Service, Halmstad/Varberg

Sista ansökningsdag: 11 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

IT-Service Region Halland har till uppgift är att ge IT-stöd till alla verksamheter inom Region Halland samt privata vårdgivare. I IT-Service uppdrag ingår deltagande i projekt samt förvaltnings- och specialistroller inom beslutad förvaltningsmodell. Även daglig drift, underhåll av klienter, skrivare, kommunikationsnät och servers är viktiga uppgifter i uppdraget.

Vårt arbetssätt är processinriktat och vi är certifierade inom områdena kvalitet och informationssäkerhet. IT-Service har utgångspunkt i Halmstad respektive Varberg och våra medarbetare är fördelade på 6 avdelningar. Inom området VårdIT bedrivs en omfattande verksamhet inom ramen för en systematisk systemförvaltning. Området är både expansivt och intressant. Som en del av förvaltningen bedrivs kontinuerligt utveckling och implementation av nya system, Detta görs i projektform.

Arbetsbeskrivning

I rollen som BI-backendutvecklare arbetar du med drift och nyutveckling av Region Hallands ETL process. Hos oss kommer du att växa som utvecklare och du ges möjligheten att bredda och fördjupa dina kunskaper. I rollen arbetar du i nära samarbete med ditt team genom hela kedjan från ide till färdig produkt.

Vi är inne i en förbättringsprocess av vårt arbetssätt och dina kreativa idéer och ditt nytänkande välkomnas. Vi strävar efter att jobba mer enligt agil metodik. Vi arbetar med Microsofts verktyg i vår ETL-process, SQL server, SSIS, SSAS. Rapportering och analys sker i SAP Business Objects och Qlickview.

Detta är en chans för dig som vill arbeta med Business Intelligence i en lite större miljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyexaminerad med relevant högskole- eller universitetsutbildning inom IT eller motsvarande. Du ska ha en förståelse för datalager (data warehouse) och grundläggande kunskaper inom databasutveckling och SQL. Meriterande är erfarenheter av utveckling inom SSIS, SSAS, Qlickview, SAP Business Objects samt verksamhetskunskap inom ekonomistyrning/personal/hälso- och sjukvård. Det är det även viktigt att du är intresserad av nya tekniktrender, har B-körkort och är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person bör du vara prestigelös, social och ha lätt för att samarbeta. Vara välstrukturerad, noggrann och analytisk. Vara initiativrik visionär med en stark egen drivkraft.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 11 mars. Referensnummer RGS 17/18.

Övrigt

I Region Halland tillämpas flexibel arbetstid och som anställd har du tillgång till andra förmåner. Hos oss finns möjlighet till distansarbete.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Bertil Alvén, Avdelningschef

Telefon: 0706-26 12 32

Özlem Arabaci, Saco

Telefon: 035-13 11 00

Inger Ivarsson, Vision

Telefon: 0340-48 17 98

Lena Ljungberg, Kommunal

Telefon: 0340-481000