Ledigt jobb

Sjuksköterska till Dagvårdsmottagningen/Avdelning 53, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 augusti Ansök nu

Sektionen för lungmedicin är regionövergripande och består av avdelning 53 som har 13 slutenvårdsplatser samt poliklinisk verksamhet. Vi har även en dagvårdsmottagning för cancerbehandlingar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker sjuksköterskor antingen för ren avdelningstjänstgöring på avdelning 53 där möjlighet till rotation dag/ natt finns eller också för rotation mellan vår dagvårdsmottagning och avdelning 53.

På avdelning 53 vårdar vi patienter med olika lungmedicinska tillstånd, alltifrån utredningar till akuta sjukdomstillstånd och palliativ vård. Här kommer du att arbeta självständigt som sjuksköterska i ett team av olika yrkeskategorier runt patienten.

Arbetet på dagvårdsmottagningen är självständigt och innebär att ge cancerbehandlingar, planera patientens vård, informera om behandlingar och dess biverkningar och fungera som ett stöd för patienten i dennes behandling. Ett nära samarbete sker med andra yrkeskategorier som läkare, kurator, fysioterapeut etc. Du kommer att ingå i en liten grupp sjuksköterskor som roterar mellan dagvårdsmottagningen och avdelning 53.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, tidigare erfarenhet av lungmedicin och/eller onkologi är meriterande. Vi ser gärna att du har ett intresse för cancervård.

Du tycker om att arbeta med och för människor och har förmåga att etablera goda relationer. Du är en stabil och trygg person som sätter patienten i centrum och är lyhörd för dennes och närståendes behov. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation till patienter och anhöriga. Vidare är du bra på att se helheten och tycker om att samarbeta och arbeta i ett team. Du har också en god förmåga att arbeta självständigt, göra egna bedömningar och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är intresserad av att ta del av ny kunskap och att du bidrar till att kollegor får dela din kunskap och erfarenhet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 augusti. Referensnummer HS 180/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ulrika Nyström, Avdelningschef

Telefon: 035-13 16 67

Frida Meldegren, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 11 53