Ledigt jobb

Kontaktsjuksköterska Avdelning/Mottagning till Kirurgikliniken, Varberg

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kirurgikliniken arbetar för att patienten skall känna sig väl omhändertagen och få en säker väg genom vården. Vi söker nu en kreativ och initiativrik sjuksköterska med intresse för att utveckla kontaktsjuksköterska/sjuksköterska mellan mottagning och vårdavdelning i Regionens satsning på framtidsarbetet!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta på kirurgimottagningen cirka 40 % och på kirurgisk vårdavdelning cirka 60%. Mottagningsarbetet innebär att assistera vid läkarmottagning och endoskopiska undersökningar, egna mottagningar och telefonrådgivning inklusive utveckling av 1177.

Vårdavdelning 2 B är en avdelning som främst är inriktad mot övre gastroenterologi och Kava (kirurgisk akutvårdsavdelning). Patienterna kommer till vårdavdelningen från väntelista för operation, utredning och från akutmottagning. Vårdavdelning 2 C är framförallt inriktad mot kolorektal kirurgi. Palliativ vård och vård i livets slutskede är också en del av verksamheten på vårdavdelningen.

Vi söker nu dig som är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete och som vill utveckla arbetet som sjuksköterska/kontaktsjuksköterska mot övre gastroenterologi och obesitasprocessen (fetmaoperationer) mellan mottagning och vårdavdelning! Du kommer att arbeta med planering och uppbyggnad av denna process.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet som sjuksköterska inom kirurgi för kirurgiska sjukdomar.

Personliga egenskaper såsom noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga uppskattas. Vi värdesätter också att du har ett positivt arbetssätt, skapar ett gott arbetsklimat och har en utpräglad servicekänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dag-, kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer HS 13/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Überbacher, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 19 26

Inger Andreasson, Avdelningschef, Avd. 2B

Telefon: 0340-48 10 32

Åsa Svahn, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 11 41