Ledigt jobb

Sjuksköterska natt sökes till avd. 5A Medicinkliniken, Varberg

Sista ansökningsdag: 1 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

På Medicinkliniken tar vi hand om de flesta internmedicinska frågeställningar. Vi har specialister inom allergologi, endokrinologi, gastroenterologi, hematologi, kardiologi, nefrologi, neurologi, geriatrik och inom allmän internmedicin.

Medicinkliniken är organiserad under område 1 på Hallands sjukhus Varberg. Kliniken består av flera vårdavdelningar, en dialysavdelning samt fyra mottagningar och är sjukhusets största klinik med ca 400 medarbetare.

Är du den sjuksköterska vi söker?

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska tror vi att du vill ha:

• God arbetsmiljö
• Strukturerad inskolning
• Mentorskap
• Avsatt tid för reflektion
• Möjlighet att påverka din arbetstid
• Möjlighet till fast anställning
• Kompetensutveckling intern/extern
• Personlig utveckling
• Kompetenta arbetskamrater
• Samarbete över professionsgränserna
• Tydligt ledarskap

Detta och mer därtill kan vi erbjuda dig!

Avdelning 5A är en medicinavdelning som har inriktning mot hematologi, lungsjukdomar och allmän medicin. Till avdelningen hör en hematologisk öppenvårdsmottagning där vi ger våra hematologiskt sjuka patienter behandling. Vi söker dig som vill arbeta målinriktat och bedriva ett aktivt arbete för en modern sjukvård.

Avdelningen och arbetssättet utformar vi med hjälp av våra medarbetare. Här skapar vi tillsammans en arbetsplats med värdegrund, delaktighet och god arbetsmiljö som våra största ledstjärnor.

Möjlighet till rotationstjänst finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har en bred baskompetens inom det internmedicinska området. Det är meriterande om du har erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och/eller patientsäkerhetsarbete.

Vi tror att du som söker vill arbeta i en utvecklande miljö med intressanta specialiteter. Vi ser att du vill arbeta med förändring för förbättring och att du är drivande för en modern sjukvård, i linje med Hallands sjukhus intentioner. Vi arbetar i team och du behöver därför ha en god förmåga att samarbeta, kommunicera samt verka för ett öppet och gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 88 %. Natt. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 mars. Referensnummer HS 314/16 .

Övrigt

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Yvonne Markusson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 12 42

Anneli Josarp, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 12 41