Ledigt jobb

Objektledare med inriktning medicinska informationssystem till MTH

Sista ansökningsdag: 21 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Medicinsk teknik Halland (MTH) har ett Regionalt uppdrag att utgöra en samlad och strategisk kompetens för medicintekniska produkter, inklusive kringsystem och verksamhetsanpassning till den Halländska sjukvården. Organisationen tillhör Hallands Sjukhus och utgår från utbudspunkter i Halmstad, Varberg och Kungsbacka. Verksamheten har idag drygt 70 anställda; ingenjörer, sjukhusfysiker, samordnare, utredare, MIS-tekniker, systemintegratörer samt administrativ personal. Vi står under ett behov av att ständig utveckla oss till att möta vårdens behov av utveckling, tillgänglighet och patientsäkerhet. MTH är certifierat enligt kvalitetsledningssystemet SS-EN-ISO-13485.

Medicinsk teknik Halland utvecklas i takt med att systemförvaltningen etableras därför söker vi nu en Objektledare för Patientbunden diagnostik. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Kontakta gärna avdelningschef Jeanette Fermheden för mer information.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Objektledare som skall arbeta med medicinska informationssystem. Arbete kommer att utföras vid olika utbudspunkter för Hallands Sjukhus i Halmstad, Kungsbacka och Varberg, arbete kan även utföras vid olika utbudspunkter för primärvården i Region Halland (RH).

Du kommer att ingå i en avdelning, MTH Informationssystem, som arbetar ur ett medicintekniskt perspektiv med förvaltning dvs. drift, underhåll samt verifiering och validering av fristående, integrerade eller till medicintekniska produkter knutna IT-system. Arbetet sker ofta i en vårdmiljö i ett tätt samarbete med vårdpersonalen. Avdelningens medarbetare stöttar alla verksamheter inom sjukvården i RH.

RH har etablerat systemförvaltning enligt en systemförvaltningsmodell som bygger på PM3.
Tjänsten som skall tillsättas är Objektledare för objektet patientbunden diagnostik som tillhör Vårdsystemfamiljen, en av fyra familjer i systemförvaltningsmodellen. Som Objektledare arbetar du i de processer som finns inom systemförvaltningsmodellen och utifrån tillämpliga processer inom kvalitetsledningssystemet 13485.

Som Objektledare ansvarar du även för att:
•Föra kontinuerlig dialog med Objektägaren för objektet
•Upprätta budgetunderlag och objektplaner för objektet
•Verkställa objektplaner
•Tillgodose att det finns objektspecialister med rätt kompetens i verksamheten
•Vara uppdragsgivare åt objektspecialisterna
•Tillgodose att förordningar och standarder efterlevs
•Samarbete sker med övriga Objektledare inom RH
•Omvärdsbevaka ur ett verksamhets- och nationellt perspektiv gentemot verksamhet/leverantör/externa intressenter

Du måste kunna arbeta självständigt, men kommer också att arbeta tillsammans med personal från Medicinsk Teknik, Region Hallands IT avdelning, vårdpersonal samt externa leverantörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning. Arbete inom vården, erfarenhet av medicinsk teknik eller kunskap om informationssäkerhet är meriterande. Även erfarenhet av att arbeta processorienterat, arbete med systemförvaltning och dokumenterad projektledarerfarenhet kommer ses som fördelaktigt.

Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift samt goda datorkunskaper är ett krav. Körkort klass B erfordras för tjänsten.

Vi söker dig som har förmåga att samarbeta samt kommunicera både verbalt och i skrift. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Välkommen in med din ansökan.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 21 januari. Referensnummer HS 316/17.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jeanette Fermheden, Avdelningschef Medicinsk Teknik Halland

Telefon: 0725-01 99 38

Sven-Olof Nyman, Verksamhetschef Medicinsk Teknik Halland

Telefon: 0705-508 112

Mattias Svensson, Sveriges Ingenjörer

Telefon: 0340-48 13 65