Ledigt jobb

Distriktssköterska/Sjuksköterska sökes till Vårdcentralen Veddige

Sista ansökningsdag: 25 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Veddige består av läkar- och distriktssköterskemottagning, labb, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för Hjärtsvikt , diabetes och äldre.
Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vår vårdcentral har även en filial i Bua och en i Kungsäter.

Vi är ett gott och glatt gäng som tar väl hand om varandra och våra patienter. Vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten och göra den ännu bättre.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Du kommer dessutom att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut till vårdcentralens öppna mottagning. Även administrativa uppgifter ingår.

Arbetstid: Dagtid samt viss kvälls- och helgtjänstgöring på kvälls- och helgmottagningen i Varberg.

Vid intresse finns det möjlighet att förlägga delar av arbetstiden på distriktsmottagning i Bua.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktsköterska/sjuksköterska med erfarenhet av vård inom närsjukvården. Hjärtsvikt, hypertoni eller äldrevård-utbildning är meriterande, likaså diabetes-kompetens. Du tycker om och ser fördelen med att arbeta i team, du är positiv och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har kunskaper i svenska som motsvarar lägst CI-nivå. Erfarenhet av VAS, Tele-Q är önskvärt. Körkort B erfordras för tjänsten.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 februari. Referensnummer NSVH 27/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Valentina Trpezanovska, Verksamhetschef Område Varberg

Telefon: 0705-78 21 30

Sofia Åsgärde, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 20 63