Ledigt jobb

Barnmorska sökes till Gynekologimottagningen, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 23 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Mottagningen består av en gynekologisk öppenvård med läkare-, barnmorske- samt uroterapeutiska besök. På mottagningen finns en behandlingsenhet som genomför mindre kirurgiska ingrepp. Mottagningen är uppdelad i olika team, barnmorsketeam, inkontinensteam, infertilitetsteam, operationsplaneringsteam samt telefonrådgivningsteam.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Barnmorska på gynekologimottagningen på Hallands Sjukhus så ingår sedvanliga arbetsuppgifter som barnmorska. I rollen kommer du även att vara ansvarig för Bäckenbotten/Vulva mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Att genomgått en Sexologikurs är meriterande.

Som person kan du självständigt hantera dina dagliga arbetsuppgifter och du tar ansvar för att dessa utförs på ett kvalitativt sätt och med patienten i åtanke. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Vikariat till och med 2018-12-31 med ev. möjlighet till förlängning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 januari. Referensnummer HS 6/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Åsa Johansson, Avdelningschef

Telefon: 035-13 66 79

Susanne Lundahl, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 66 01

Maria Löfgren, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 66 01