Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Urologikliniken, avd. 2A, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 28 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Urologi innefattar akuta och icke akuta sjukdomar i övre- och nedre urinvägar hos män och kvinnor samt i de manliga könsorganen. Urologikliniken består av slutenvård samt mottagningsverksamhet och slutenvården finns i Varberg. Urologiavdelningen består av 21 vårdplatser.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig möjligheter att aktivt vara med forma vår avdelning där du med dina egenskaper och kompetenser även kan ha egenansvar – leda och driva specifika utvecklingsområden. Utifrån dina erfarenheter erbjuder vi dig en strukturerad introduktion och fortgående kompetensutveckling.

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar
Läs mer om basåret på Hallands sjukhus via länken : https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

På avdelning 2A har vi under våren infört ett nytt arbetssätt, detta som ett led i arbetet med framtidens vårdavdelning. Vi vill att vår personal ska göra det som de är bäst på – omvårdnad av patienterna. Därför har vi vårdnära service personal hos oss som sköter städning, förrådshantering, patientkök m.m. Det nya arbetssättet frigör tid som sjuksköterskor och undersköterskor istället kan använda till patienterna. För oss är det viktigt att du trivs på arbetet, och vi strävar därför efter att alla ska ha en god arbetsmiljö. Vi har en väl fungerande rond, kontinuitet av personal i våra patientgrupper samt tydliga arbetsbeskrivningar för vår personal. Hos oss har du som medarbetare möjlighet att vara med och påverka och förbättra den vård vi bedriver.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är engagerad, tar initiativ och har ett mod att pröva nytt – du har en framtidstro mot en modern sjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dag/kväll
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 maj. Referensnummer HS 126/17.

Övrigt

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria-Theresa Branting, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 11 94

Åsa Svahn, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 11 41