Ledigt jobb

Medarbetare sökes till Klinisk mikrobiologi och vårdhygien, Halmstad

Sista ansökningsdag: 26 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär sedvanliga BMA-arbetsuppgifter på den bakteriologiska sektionen.
Om du saknar legitimation som biomedicinsk analytiker kan vi hjälpa dig så att du får komplettera din utbildning.

Klinisk mikrobiologi har Halland som upptagningsområde och är uppdelat på tre sektioner, bakteriologisk odling, molekylärbiologi och serologi/immunologi. Vid enheten finns 35 medarbetare varav 20 biomedicinska analytiker. Till basenheten hör också en vårdhygienisk avdelning.

Vårt laboratorium analyserar ca 170 000 prover om året. Kontinuerlig utveckling av vårt analysutbud uppfattar vi som en självklarhet och klinisk forskning är en del av vårt arbete.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning t.o.m. 2017-12-31 med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

I första hand söker vi dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Erfarenhet inom klinisk mikrobiologi är meriterande. Men vi välkomnar även ansökan från dig som är biomedicinare, biolog eller laborant. För oss är det viktigt att du känner ansvar för det du jobbar med. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde sker 20170601 eller ev. tidigare enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 26 februari. Referensnummer ADH 5/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Marie-Louise Cassel , Avdelningschef

Telefon: 035-13 18 55

Anette Lundqvist, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 15 50