Ledigt jobb

Arbetsterapeut till Vårdcentralen Getinge och Bäckagård

Sista ansökningsdag: 25 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Getinge en är väl etablerad vårdcentral med ca 5 500 listade patienter. Vår verksamhet består av läkar- och distriktssköterskemottagning, labb, vaccinationsmottagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator, psykolog och BVC. Vi arbetar med ständiga förbättringar, där vi värderar och omvärderar vår verksamhet för att vi på bästa sätt ska kunna möta våra patienters behov. Vi är ett glatt gäng som tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför våra verksamheter nya idéer.

Vårdcentralen Bäckagård är väletablerad i fräscha lokaler med ett väl fungerande arbetslag. Vi har för närvarande ca 4 250 listade invånare, vilka vi vill vara en hälsoaktör i framkant inför. Geografiskt ligger vårdcentralen några km från Halmstads centrum på väg ut mot Tylösand och därmed närhet till både hav och skog.

Arbetsbeskrivning

Vi behöver nu en arbetsterapeut som vill vara med och utveckla rehabiliteringsverksamheten. Vi vill att du är en kreativ kraft som tillsammans med oss värnar om kvalitén i vården och arbetar utifrån patientens fokus.

Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsterapeutiska uppgifter så som rehabilitering efter skada/sjukdom, ergonomiska rådgivning, utprovning av hjälpmedel och bostadsanpassning. Vi träffar våra patienter såväl på mottagning som i hemmiljön. Inom verksamheten finns olika specialiteter som artrosskola, smärtskola, rehabteam etc. Arbetet med demenssamordning förekommer i uppdraget.

Tjänsten kommer att vara delad mellan två vårdcentraler; 50% på Vårdcentralen Getinge och 50% på Vårdcentralen Bäckagård. I tjänsten ingår även 20% rehabsamordnaruppdrag; 10% per vårdcentral.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som meriterande om du är nyfiken på förändringsarbete och gillar utmaningar. Eftersom du ensam kommer att representera din profession i teamet förutsätter uppdraget att du är van vid att arbeta självständigt och känner dig trygg i din yrkesroll.

Arbete i ett litet team ställer krav på framförallt flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort erfordras.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 mars. Referensnummer NSVH 57/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Susanne Svensson , Verksamhetschef

Telefon: 035-16 24 80

Inger Johansson, FSA

Telefon: 035-17 45 84