Ledigt jobb

Arbetsterapeut sökes till BUP-mottagningen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 5 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Kungsbacka har 28 anställda i dagsläget. Inom Barn- och ungdomspsykiatrins öppenvård arbetar psykologer, socionomer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, specialpedagoger, medicinska sekreterare samt avdelningschef. Vi är en öppenvårdsmottagning med syfte att besitta bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp som består av barn och ungdomar upp till 18 år med medelsvår till svår psykiatrisk problematik. Vi har mycket kontakt med familj, skola, socialtjänst och andra vårdgivare. Arbetet är omväxlande och stimulerande, oftast med högt tempo.

Vi söker nu en vikarierande arbetsterapeut som skall bli del av vårt växande team på en utvecklande mottagning. Vårt team drivs av ett gott kamratskap, professionalitet och serviceanda. Du kommer att ges chans att utveckla din profession i samverkan med andra professioners kunskap och erfarenhet, samt fortbildning, utvecklingsdagar mm.

Vi sitter i fräscha lokaler på Sättarevägen i Kungsbacka - ett område som ligger cirka 5 minuter från Kungsbacka centrum och lokaltrafik. Utbudet av restauranger, affärer och träningsmöjligheter är stort.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget på BUP-mottagningen innebär att du arbetar med barn och ungdomar som har behov av arbetsterapeutiska insatser på grund av kognitiva svårigheter och/eller sömnsvårigheter.

Arbetet innebär främst kartläggning av aktivitetsutförande och behandling i form av kognitivt stöd samt förskrivning av tyngdtäcke och kräver såväl förmåga till självständigt arbete som att kunna arbeta i team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har erfarenhet av bedömning och behandling av kognitiva svårigheter. Tidigare arbete med barn och unga är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. 2019-11-01.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 5 augusti. Referensnummer PSH 85/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Rossella Bertanzetti , Avdelningschef BUP-mottagningen Kungsbacka

Telefon: 0733-87 54 54

Inger Johansson, Sveriges Arbetsterapeuter

Telefon: 035-17 45 84