Ledigt jobb

Gastroenterolog till Medicinkliniken, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

På Medicinkliniken i Varberg har vi specialister inom allergologi, endokrinologi, gastroenterologi, hematologi, kardiologi, nefrologi, neurologi, geriatrik och allmän internmedicin. Vi har drygt 8 000 vårdtillfällen inom slutenvården varje år. Medicinkliniken i Varberg har närmare 400 anställda som arbetar inom öppen och sluten vård. På Medicinkliniken Hallands sjukhus Varberg har vi ca 90 vårdplatser. Inom öppenvården bedrivs utredningar, undersökningar och behandlingar inom samtliga subspecialiserade sektioner.

Arbetsbeskrivning

Till vår Mag- och tarmmottagning i Varberg söker vi nu en Gastroenterolog. Vid Mag- och tarmmottagningen bedrivs öppenvårdsgastroenterologi och hepatologi inklusive dagvårdsbehandlingar samt skopiverksamhet i samarbete med Kirurgkliniken. Verksamheten har ett starkt fokus på högkvalitativ specialistvård med hög tillgänglighet och kontinuitet.

Vi vill nu anställa ytterligare en kollega till vårt team! På Mag- och tarmmottagningen arbetar vi i team som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska och sekreterare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att påverka och utveckla såväl verksamheten som dig själv. Tjänsten inkluderar mottagningsverksamhet, skopiverksamhet och om så önskas, möjlighet till forskningstid upp till 10%. Tjänstgöring är dagtid måndag-fredag med placering i Varberg. Du kommer även att ingå i vår jourverksamhet.

Du som söker bör ha en bred gastroenterologikunskap, gärna med inriktning mot hepatologi och/eller skopi. Du bör vara beslutskompetent, noggrann och vilja driva utvecklingsfrågor. Medicinkliniken på Hallands sjukhus Varberg satsar på framtiden och vi söker därför en person som med engagemang vill vara med och driva detta arbete!

Verksamheten är under ständig utveckling med syftet att arbeta patientsäkert, modernt och i enlighet med känd evidens. Samarbete sker med andra kliniker inom Halland sjukhus, men även med övriga förvaltningar inom Region Halland. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete på Hallands sjukhus Varberg med utrymme för utveckling och personligt engagemang.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens Medicinsk gastroenterologi och hepatologi. Vi söker dig som värdesätter ett bra bemötande gentemot både patienter och medarbetare. Du ska vara ansvarstagande och drivande för ett modernt arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper. Tidigare erfarenheter i ledande befattning är en merit.

Du som vill vara en del av gemenskapen på Medicinkliniken i Varberg är välkommen att höra av dig för en dialog!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 100% eller enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer HS 274/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering sker intervjuer löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Osvald Gustafsson, Verksamhetschef

Telefon: 070-425 87 24

Katerina Layht, Hallands läkarförening

Telefon: 0340-48 11 10