Ledigt jobb

Undersköterska sökes till Gynekologiska Vårdavdelningen 1A, Varberg

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Vårdavdelning 1A är en gynekologisk slutenvårdsavdelning med 8 vårdplatser. På avdelningen bedrivs pre- och postoperativt, onkologisk samt palliativ vård. På jourtid bedrivs även telefonrådgivning samt akutmottagning.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på vårdavdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, kan arbeta självständigt och som har några års arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av triage och akutmottagning inom gynekologi. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75 %. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Vikariat 170501 – 171231, med möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer HS 5/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena Winblad, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 17 16

Britt-Inger Hörberg, PA-konsult

Telefon: 035-13 11 84

Agneta Thulin, Kommunal

Telefon: 0340- 48 11 40