Ledigt jobb

Arbetsterapeut, semestervikariat, Rehabiliteringskliniken Hstd

Sista ansökningsdag: 19 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Rehabiliteringskliniken organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, undersköterskor och sjukgymnaster inom specialistsjukvården i Region Halland. Det innebär ett nära samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet. Vi har verksamhet i Halmstad, Varberg, Falkenberg och Kungsbacka.

Vi söker nu en semestervikarierande legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet i Halmstad inför sommaren 2017.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som arbetsterapeut på någon av våra verksamheter inom ortoped-, kirurg- och/eller medicinkliniken på Hallands sjukhus, Halmstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.

Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och fäster därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Semestervikariat under perioden 2017-06-01 - 2017-08-31. Tillträde enligt överenskommelse inom angiven period inkl. tid för introduktion.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 februari. Referensnummer HS 26/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jeannette Sehlberg, Avdelningschef

Telefon: 070–19 16 841

E-post: jeannette.sehlberg@regionhalland.se

Inger Johansson, Sveriges Arbetsterapeuter

Telefon: 035-17 45 84