Ledigt jobb

Hudmottagningen söker IT sekreterare/schemaläggare/samordnare

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Hudkliniken bedriver öppenvårdsverksamhet med mottagning i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Kliniken har sedan 2014 gått in som en av de första vårdvalsaktörerna inom specialistsjukvården. I ett vårdval är det av än större vikt, att alla yrkesprofessioner arbetar tvärprofessionellt med stor teamkänsla.

Arbetsbeskrivning

Arbetet hos oss på hudmottagningen är varierande där du har huvudfokus som IT sekreterare och schemaplanering. Som IT-sekreterare ingår du i guppen IT-samordnare inom Hallands sjukhus, administratör för 1177 och är delaktig i arbetet för webbtidbok, HAK ansvarig samt insatt i IT frågorna på arbetsplatsen. Som schemaplanerare arbetar du och avdelningschefen tätt tillsammans för att få ett välfungerande mottagningsschema.
Övriga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare ingår, exempelvis journalskrivning, arkivering, logg-kontroller, samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med mycket goda IT-kunskaper. Tidigare erfarenheter av arbete i schemaplaneringssystem ex Medinett, journalsystemet VAS, Hallandskatalogen och Business Objects är meriterande.

Vi ser det som en självklarhet att våra medarbetare har en utpräglad servicekänsla gentemot både patienter och personal. Vår styrka ligger i vår gemenskap och förutsätter god samarbetsförmåga. Att du som person är noggrann ser vi som en viktig egenskap då vår ambition är att hålla en hög patientsäkerhet och för att en stor del av arbetet är registreringar som beskriver klinikens verksamhet och produktion.
Stor vikt läggs vid flexibilitet och personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer HS 321/17.

Övrigt

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Holstner, Avdelningschef

Telefon: 035-17 43 79

Mariette Jakobsson, Vision

Telefon: 035-13 47 52