Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Röntgenkliniken, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Röntgen Halland har utöver konventionell röntgen även mammografi och nuklearmedicinska enheter. Vi har nyligen bildat en länsövergripande klinik med utbudspunkter i Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka och Hyltebruk. Totalt arbetar drygt 200 personer inom kliniken.

Arbetsbeskrivning

Vi är en regionsövergripande klinik som är på väg att bli en modern klinik med ny maskinpark och gemensamt journalsystem. Vi har sedan ett par år tillbaka även infört röststyrd diktering. Det finns därför en stor utvecklingspotential bland medicinska sekreterare, där tonvikten inte ligger på journalutskrifter. Det är en fördel om du som söker är tekniskt intresserad eftersom merparten av arbetsuppgifterna är digitala.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av receptionsarbete, tidsbokning samt visst skrivarbete. Arbetet är varierande då sekretariatet har olika funktioner som man roterar mellan. Arbetsplatserna kännetecknas av ett gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en framåt, modern och spännande arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har läkarsekreterarutbildning eller utbildning i vårdadministration. Du har en god samarbets- och organisationsförmåga samt förmåga att ta egna initiativ. Vi ser också att du har en hög känsla för service och att du har lätt för att vara flexibel. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer ADH 21/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Zlatica Angelova Radovanov, Avdelningschef

Telefon: 0300-56 54 28, 0733-61 13 72

Ida Christiansson, PA-konsult

Telefon: 035-13 10 97

Lise-Lotte Minfjord , Vision

Telefon: 0300-56 54 25

Annika Larsson , Vision

Telefon: 035-13 13 08