Ledigt jobb

Distriktssköterska/Sjuksköterska sökes till Vårdcentralen Hyltebruk

Sista ansökningsdag: 2 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna och Folktandvården. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vårdcentralen Hyltebruk har 7850 listade personer. På vårdcentralen arbetar vi alla tillsammans för att erbjuda våra listade bästa vård hos rätt specialist. Vi strävar efter att ha hög kompetens, god tillgänglighet och att medarbetarna känner arbetsglädje, är vårt framgångsrecept.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en distriktssköterska som vill arbeta tillsammans med oss på vårdcentralen. Du kommer att arbeta både på distriktssköterskemottagningen och läkarmottagningen.

Dina arbetsuppgifter hos oss i Hyltebruk kommer bestå av sedvanligt arbete på vårdcentral, egen mottagning, telefonrådgivning, labbarbete och arbete på läkarmottagning med planerad samt akut omvårdnadsarbete.

Kvalifikationer

Du som söker är distriktssköterska eller sjuksköterska. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 2 april. Referensnummer NSVH 64/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Wahlström, Vårdcentralschef

Telefon: 0703-56 36 61

Lise-Gun Höglund, Vårdförbundet

Telefon: 0345- 183 06