Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Håsten, Varberg

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Håsten – Hallands första forsknings- och utvecklingsvårdcentral – söker en medicinsk sekreterare. Vill du arbeta på en vårdcentral med framåtanda och där man hör många glada skratt i korridorerna? Då kan du vara rätt person för detta arbete!

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss blir du en i teamet av fyra kollegor. Arbetet är omväxlande och innehåller de grundläggande uppgifterna journalskrivning och receptionstjänst, samt vara övrig personal behjälplig med administrativa uppgifter.

Vårdcentralen Håsten har nu drygt 8700 listade patienter. Vi behöver därför förstärkning! Idag är vi 29 medarbetare på enheten, som tillsammans arbetar för att möta våra patienter professionellt och med omtanke. Vårt motto är ”I goda händer” och det vill vi att våra patienter ska uppleva varje gång de är på besök. Förutom läkar- och sköterskemottagning med drop-in och bokade besök, har vi BVC och rehabpersonal under samma tak. Reception och skrivexpedition är en central och viktig funktion i huset för att allt ska fungera smidigt och tryggt för våra besökare.

Vårdcentralen ligger på cykelavstånd från tågstationen och bussförbindelsen mellan stationen och vårdcentralen fungerar bra om man behöver pendla.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du är serviceinriktad och bidrar till en god stämning i teamet. Du gillar att vara ”spindeln i nätet” och klarar av att ha många bollar i luften. Du är flexibel, har ordningssinne och ett strukturerat arbetssätt. Meriterande är kunskaper i journalsystemet VAS. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer NSVH 236/17.

Övrigt

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Sonja-Lis Hugosson, Vårdcentralschef

Telefon: 0340-48 20 19

Ulrika Uvesten, Medicinsk sekreterare

Telefon: 0340-48 20 32