Ledigt jobb

Medicintekniker till Medicinsk teknik Halland, varberg

Sista ansökningsdag: 1 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Medicinsk teknik Halland verkar med ett brett utbud av avancerat tekniskt stöd utifrån vårdens behov i hela regionen. I våra uppgifter ingår bl.a. alla former av medicinteknisk service, diskussionsstöd i säkerhets- och strategiskt tekniska frågor, sjukhusfysik, medicinska behandlingshjälpmedel, investeringssamordning, patientnära vårdinformationssystem, teknisk infrastruktur vid verksamhetsutveckling och byggnation, m.m. Verksamheten har idag drygt 70 anställda, ingenjörer, tekniker, sjukhusfysiker, utredare m.fl. Vi arbetar huvudsakligen utifrån tre utbudspunkter belägna i Kungsbacka, Varberg och Halmstad.

Vi har nu behov av förstärkning och erbjuder därför ett vikariat på Medicintekniska avdelningen i Varberg

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett spännande arbete där du som medicintekniker arbetar nära vårdens verksamheter och dess yrkesgrupper. Arbetet innebär i första hand att utföra underhåll, felsökning samt avhjälpande underhåll på medicinteknisk utrustning. Du kommer också tillsammans med ingenjörerna på avdelningen vara behjälplig vid leverans, ankomstkontroll, registrering och driftsättning av medicinteknisk utrustning. I arbetet ingår att kommunicera och informera användare såväl som att dokumentera utförda arbeten i vårt inventariesystem Medusa. I arbetet krävs att hålla sig informerad om vad myndigheter, tillverkare och standarder föreskriver eller rekommenderar om användning och underhåll av medicintekniska produkter.

Tillsammans kommer vi att upprätta en individuell introduktions- och utbildningsplan utifrån din kompetens och erfarenhet.

Kvalifikationer

Vi tänker oss att du idag arbetar med kvalificerad styr/regler -teknik, hemelektronik, fordons-el eller liknande. Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med medicinteknisk- och/eller elektronik- inriktning. Alternativt annan utbildning och erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift är ett krav, likaså Körkort B.

Du ska kunna arbeta självständigt och samtidigt ha förmågan att samarbeta såväl inom avdelningen som med våra kunder. Du bör vara utåtriktad ha lätt att kommunicera både verbalt och i skrift. Du bör vara noggrann och ansvarsfull, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service- och underhållsarbete. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Vikariat på ca 1 år. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 juli. Referensnummer HS 163/18.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Petra Frennås, Avdelningschef Medicinsk Teknik Varberg

Telefon: 070-606 46 20

Lars Mellbin, Sveriges Ingenjörer

Telefon: 0340-481035