Ledigt jobb

Administrativ assistent till Centralreceptionen Hallands Sjukhus Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 27 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus Kungsbacka är en del av Hallands sjukhus som omfattar sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns medicin och operation med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, kirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi, kvinnohälsovård samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård.

I centralreceptionen arbetar 4 st administrativa assistenter. Till centralreceptionen kommer större delen av alla patienter som besöker Kungsbacka Sjukhus. Du kommer att arbeta på en arbetsplats kännetecknad av god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare är en viktig länk.

Vi söker nu en administrativ assistent till vår centralreception i Kungsbacka. Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Vi erbjuder stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del av vårdprocessen.

Arbetsbeskrivning

Som administrativ assistent hos oss kommer du att ingå i vårt team och arbeta med receptionsarbete, sköta bokningar av lokaler, telefonkontakt med olika enheter på sjukhuset samt andra administrativa arbetsuppgifter såsom fakturering och posthantering.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på arbetet, därför erbjuder vi ett antal förmåner när du arbetar hos oss som t.ex. fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag och olika former av personalförmåner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens med goda kunskaper i svenska språket samt goda datorkunskaper. Tidigare erfarenheter av receptionsarbete är meriterande.

Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du bör vara noggrann, flexibel och lyhörd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 80-100% efter överenskommelse
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde snarast till och med 19-04-01, med eventuell möjlighet till förlängning
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 27 maj. Referensnummer HS 143/18.

Övrigt

Anställningsintervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Backman, Avdelningschef

Telefon: 0729-73 83 70

Ditti Arvidsson, Vision

Telefon: 0300-56 51 11