Ledigt jobb

Skötare/behandlingspersonal, semestervik. Psykiatriska kliniken i Varberg

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatrin i Varberg söker inför sommarsäsongen 2017 skötare till heldygnsvården och behandlingspersonal till avdelning 21. Psykiatriska kliniken i Varberg har fyra avdelningar för heldygnsvård: avdelning 21 som är en rättspsykiatrisk avdelning, avdelning 22 som är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning, avdelning 23 med inriktning psykosvård, avdelning 24 med inriktning missbruk och beroende samt PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning och substitutionsmottagning.

Arbetsbeskrivning

Till Psykiatriska kliniken i Varberg söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete under sommaren 2017, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner.

Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden.

Som skötare kommer du att arbeta närmast patienten och i ditt arbete ingår exempelvis daglig omvårdnad, provtagning, stödsamtal, aktiviteter/social träning samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden.

Som behandlingspersonal kommer du att arbeta tillsammans i ett team kring patienterna på avdelning 21. Dina arbetsuppgifter kommer att utformas utefter den yrkesprofession du har.

Hos oss deltar du i ett väl genomarbetat introduktionsprogram där en del är en verksamhetsnära introduktion på den avdelning du kommer att arbeta. Våra sommarvikarier erbjuds friskvårdbidrag och som anställd inom regionen har du fri sjukvård under din anställningstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjort skötarutbildning (Omvårdnadsprogrammet eller Vård och omsorgsprogrammet alternativt äldre program) med lägst betyg Godkänd i samtliga kurser.
Du skall inom ramen för utbildningen ha Psykiatri 2, 200 poäng, alternativt kurs Psykiatri inom tidigare utbildningar. Genomförd utbildning inom Vård- och omsorgscollege är meriterande.

Alternativt är du sjuksköterska eller läkare under utbildning, då är det önskvärt att du har slutfört
• 4 terminer på sjuksköterskeutbildningen
• 6 terminer på läkarutbildningen

Som behandlingspersonal ser vi gärna att du läser på socionom- eller psykologprogrammet eller likvärdigt.

Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård är meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. Dag-, natt- och rotationstjänstgöring.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse. Tidbegränsad anställning enligt överenskommelse under semesterperioden 2017 (juni-augusti).
Antal tjänster
30

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer PSH 156/16.

Övrigt

Observera att vi tillämpar löpande urval och tillsättning i denna rekrytering och att vi därför önskar din ansökan snarast.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Sven-Erich Reuter, Kommunal

Telefon: 0340-48 13 41

Peter B Johansson, Avdelningschef avd. 21

Telefon: 073-202 39 15

Kajsa Sjöberg, Avdelningschef avd. 22

Telefon: 0729-73 09 76

Mikael Nilsson, Avdelningschef, avd. 23

Telefon: 0340-48 13 93

Henrik Erling, Avdelningschef, avd. 24

Telefon: 0729-61 26 28