Ledigt jobb

Skötare natt till avdelning 24 beroendevård, Psykiatriska kliniken Varberg

Sista ansökningsdag: 23 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vill du vara med och fortsätta utveckla beroendevården i Halland? Avdelning 24 är en del i beroendevårdkedjan i Halland, som drivs av Region Halland och länets kommuner. Enheten öppnade hösten 2016 och är en heldygnsavdelning på Hallands Sjukhus Varberg. På avdelning 24 tar vi emot beroendepatienter med eller utan psykiatrisk samsjuklighet för utredning och behandling. Vi har både akuta och planerade inläggningar. Avdelningen har 12 vårdplatser. På avdelningen arbetar läkare, psykiatrisjuksköterskor, sjuksköterskor, skötare, kurator och psykolog. Avdelningens uppdrag är att erbjuda tillnyktring, abstinensbehandling, nedtrappning av läkemedel och motivationshöjande behandlingar. I uppdraget ingår även att tillsammans med patienten och dennes nätverk och berörda samarbetspartners (t.ex. öppenvårdsteam, socialtjänst, primärvård, brukarorganisationer) erbjuda en god planering inför utskrivning. Brukarorganisationerna finns nära verksamheten och patienter och personal har möjlighet att samverka med dem på plats.
Under 2018 kommer TNE (tillnyktringsenheten) att öppna.

Enheten kommer att ha 4 platser och ligger i anslutning till avdelning 24.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter som skötare på natten kommer bland annat att bestå av somatisk och psykiatrisk omvårdnad, omvårdnadsdokumentation, och patientsamtal. Samma personalstyrka bemannar avdelningen och TNE. Teamsamarbete inom avdelningen med patienten i fokus och ut mot andra samarbetspartners är en viktig del av arbetet. Därför behöver du ha god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare. Erfarenhet av arbete som skötare inom psykiatri och/eller beroendevård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan! Observera att vi tillämpar löpande urval och tillsättning i denna rekrytering och därför önskar din ansökan snarast.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänsten är ett vikariat på ca 6 månader
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 mars. Referensnummer PSH 31/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Henrik Erling, Avdelningschef avd. 24

Telefon: 0729-61 26 28

Sebastian Lundgren , Kommunal

Telefon: 0340-580180