Ledigt jobb

Leg. arbetsterapeut med placering vid rehabiliteringskliniken, Varberg

Sista ansökningsdag: 16 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus, organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, undersköterskor och sjukgymnaster inom specialistsjukvården på Hallands sjukhus. Det innebär ett nära samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som arbetsterapeut på Hallands sjukhus Varberg och vara en av medarbetarna i vår arbetsgrupp på cirka 13 personer. Vi arbetar på sjukhusets samtliga kliniker. De kliniker vi har mest insatser på är medicin, ortoped, kirurg samt urologikliniken. Större delen av vår verksamhet innefattar slutenvårdsinsatser, men vi har även en stor öppenvårdsdel i form av handrehabilitering. Som arbetsterapeut inom slutenvården har du en viktig uppgift att bedöma, påbörja rehabilitering och överrapportera vidare till nästa vårdnivå, utifrån patientens fokus. Placeringen är till viss del formbar, utifrån den erfarenhet du har med dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du behöver ha en god förmåga att samarbeta, kommunicera samt verka för ett öppet och gott arbetsklimat. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 16 september. Referensnummer HS 201/18.

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Listelotte Almér, Avdelningschef

Telefon: 0340-481718, 0725-511 870

Monica Dahlström, Sveriges Arbetsterapeuter

Telefon: 0340-48 14 37