Ledigt jobb

Sjuksköterskor till Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Mer information om arbetsplatsen...

Kom till Region Halland och var med och bidra för vi behöver dig! Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

I arbetet som sjuksköterska på Hallands sjukhus får du möjligheten att använda dina omvårdnadskunskaper och utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du får möta ett brett spektrum av patienter med olika sjukdomsbilder och diagnoser, vilket ger dig en bred kunskapsbas.

Är du nyutbildad påbörjar du din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år och en trygg och bred introduktion i yrket.
Basåret har följande innehåll:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar

Läs mer om basåret via länken under rubriken Övrigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad allmänsjuksköterska. Arbetslivserfarenhet är meriterande men vi erbjuder även arbete till dig som är nyutbildad. Som person har du en positiv grundinställning till din omgivning och arbetar gärna i team. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du har lätt för att lyssna och kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Som sjuksköterska hos oss är du dessutom engagerad, tar initiativ och verkar för en modern sjukvård. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor
Vi erbjuder tjänstgöring på våra olika kliniker; medicin- , infektion, akut-, ortopedi-, kirurgi-, rehab, öron-näsa-hals, barn- och ungdom samt kvinnokliniken. Det finns möjlighet till tillsvidare- och tidsbegränsade anställningar, arbete dag, natt och rotation samt att välja sysselsättningsgrad.

Ansökan
Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden. När du har registrerat din ansökan tar vi kontakt med dig!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Antal tjänster
20

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer HS 289/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Mer information om arbetsplatsen...

Kontaktperson

Har du frågor? Hör gärna av dig till oss på personalavdelningen!

Telefon: 035-13 11 44

E-post: personalavdelningen.hsh@regionhalland.se