Ledigt jobb

Undersköterska sökes till Vårdcentralen Oskarström

Sista ansökningsdag: 28 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vårdcentralen Oskarström är en trivsam vårdcentral med ca 5 200 listade patienter. Verksamheten är förlagd i nyrenoverade lokaler en bit utanför Halmstad. Vårdcentralen består av läkar- och distriktssköterskemottagning, labb, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC och specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska kommer du att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral, såsom provtagning, egna bokade patienter, assistera läkare vid undersökningar och vara spindel i nätet på vårdcentralen. Rollen passar dig som är intresserad av ett roligt, självständigt och flexibelt arbete på en välfungerande vårdcentral.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du arbetat på vårdcentral, mottagning eller på laboratorium är det meriterande. God datorkunskap är ett krav och att vara god förtrogen med journalsystemet VAS är meriterande.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter och vill vara aktiv i utvecklingen av vår verksamhet. Du ska vara positiv och vilja bli en del av vårt arbetslag och bidra till vårt goda arbetsklimat. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. Vikariat 75%. Vikariatets längd är 6 månader med möjlighet till förlängning/fast tjänst.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde 2018-03-19 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 januari. Referensnummer NSVH 5/18.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju innan ansökningstiden är slut. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Ek, Vårdcentralschef Oskarström

Telefon: 073-143 20 98

Gunnel Bergström, Kommunal

Telefon: 0346- 562 30