Ledigt jobb

Sjuksköterska till Öron-, näs- och halskliniken, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 10 juni Ansök nu

Vill du arbeta för att utveckla framtidens vård utgående från patientens fokus? Vill du arbeta på en enhet där dina kollegor utmärker sig genom att vara hjälpsamma, kompetenta och omtänksamma? Vill du ha som fokus att arbeta för ”Den bästa livsplatsen” både ur patientens och medarbetarens perspektiv?
Då kanske det är dig vi söker!

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Öron-, näs- och halskliniken är organiserad inom verksamhetsområde 2, Hallands sjukhus Halmstad och bedriver öppenvårdsverksamhet i Halmstad och Varberg samt slutenvårdsverksamhet i Halmstad på avdelning 53/ÖNH. Avdelningen innehåller tre specialiteter, ögon och öron- samt näs- och hals och käkkirurgi.

Då en av våra sjuksköterskor går i pension söker vi nu en ny sjuksköterska!

Arbetsbeskrivning

Vår slutenvårdsavdelning har 5-7 platser och ligger på avdelning 53, organiserad som en egen enhet även om vi delar lokaler med lungmedicin på samma plan. På avdelningen vårdas förutom patienter med sjukdomstillstånd inom ÖNH, även enstaka patienter från verksamheterna ögon- och käkkirurgi. På avdelningen återfinns unga som gamla patienter, med kirurgiska såväl som medicinska tillstånd, som kan vara enkla såväl som mer kroniska. Denna blandning tillsammans med, generellt sett, korta vårdtider skapar både ett varierat och utvecklande arbetsklimat. Vår mottagningsverksamhet är belägen strax intill huvudentre´n. Vi har ca 24000 besök på ett år och patienter som söker hit är i alla åldrar.
Då man arbetar på både mottagning och avdelning har man möjlighet att följa patientens cykel genom kliniken.

Vi är en klinik som strävar mot att ha kvalitet och en god vård av patienten i fokus men även verka för ett gott arbetsklimat som kännetecknas av samarbete, uppmuntran och utveckling i sin yrkesroll.
Hos oss:
• erbjuder vi önskeschema
• erbjuder vi möjlighet att arbeta både på mottagning och på vårdavdelning
• arbetar vi kontinuerligt med förslag till förbättringar för att bidra till en ännu bättre sjukvård
• arbetar vi för att ta tillvara var och ens kunskaper och kvalifikationer
• är det tvärprofessionella samarbetet viktigt
• ger vi stöd och uppmuntran till varandra
• är känslan av att få göra ett bra jobb viktig!!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från öron-, näs- och halsvård. Men saknar du detta anser vi att brist på erfarenhet kan vägas upp av känsla för ansvar, nyfikenhet, önskan att arbeta i team och en vilja att anta nya utmaningar. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar
Här kan du läsa mer om basåret på Hallands sjukhus:
https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Varmt välkommen att söka!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dag-, kvälls- och helgtjänstgöring.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 10 juni. Referensnummer HS 146/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Pauline Ahl, Avdelningschef, ÖNH-kliniken

Telefon: 035-13 14 99

Madeleine Elb, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 11 53