Ledigt jobb

Sjuksköterska till sommaren på Kranskärlsröntgen

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Vi söker sommarvikarie till kranskärlsröntgen. Där genomför vi undersökningar och behandlingar av kranskärl på polikliniska, inneliggande och akuta patienter vilket medför en stor variation på dagarnas innehåll.

Arbetsbeskrivning

Arbetet sker dagtid måndag - fredag med beredskap i hemmet på vardag kväll och natt.
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt att assistera i steril miljö.

Kvalifikationer

Du som söker är leg. sjuksköterska. Erfarenheter av hjärtsjukvård, operationssjukvård eller röntgensjukvård är meriterande.

Vi på kranskärlsröntgen är ett väl sammansvetsat gäng som skrattar mycket och har roligt på jobbet. För att trivas hos oss är det viktigt att är ansvarsfull och inte räds att rycka in där det behövs, är flexibel och gillar ett högt arbetstempo samt har god samarbetsförmåga.
Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan disskuteras.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Tillträde till sommaren.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer HS 46/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Kvist, Avdelningschef

Telefon: 035-17 43 22