Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Vårdadministrativa enheten, Hallands sjukhus Halmstad/Varberg

Sista ansökningsdag: 25 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Vårdadministrativa enheten, område 3 Hallands sjukhus, är ett eget verksamhetsområde och har uppdraget att ge administrativt stöd och service till områdets kliniker som är kirurgikliniken, operations- och intensivvårdsklinikerna, ortopedikliniken och urologikliniken.

Inom Vårdadministrativa enheten område 3 (VAE) söker vi nu medicinska sekreterare till följande enheter:

VAE: Kirurgikliniken HSV
Onkologimottagningen
75 %, tills vidare

VAE: Kirurgikliniken HSV
Vårdavdelning
100 %, tills vidare

VAE: Operations- och intensivvårdskliniken HSV
100 %, vikariat t o m 2018-12-31 med ev förlängning

VAE: Ortopedikliniken HSV
Kombinationstjänst med placering ortopedimottagningen och operationsmottagning
100 %, tills vidare

VAE: Ortopedikliniken HSH
100 %, tills vidare

VAE: Ortopedikliniken och urologikliniken HSH
Kombinationstjänst ortopedi- och urologikliniken,
100 %, vikariat t o m 2018-12-31 med ev förlängning

Den sammanhållna organisationen för medicinska sekreterare möjliggör ett flexibelt arbetssätt där våra fokusområden är journaldokumentation, diagnosklassificering och IT-stöd.. Inom vår verksamhet arbetar ca 80 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete som medicinsk sekreterare inom Vårdadministrativa enheten. Du kommer att ha din placering på en klinik men med möjlighet att utvecklas även inom andra specialiteter.

I rollen som medicinsk sekreterare arbetar du med alla yrkesgrupper på mottagning/avdelning och är en viktig del i vårdprocessen. Arbetet är omväxlande och består av journaldokumentation, intyg, receptions- och telefonservice, posthantering samt förekommande administrativa arbetsuppgifter kopplade till vårdadministrativa processen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda språkkunskaper i svenska och god datorvana och IT-kunskap. Meriterande är erfarenhet från tidigare medicinsk sekreterartjänst, kunskaper i journalsystemet VAS samt kodarutbildning. Erfarenhet och kunskap i olika IT-system väger tungt.

Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt. Du är en person som är utpräglat serviceinriktad, lyhörd, noggrann samt stresstålig. Du gillar och klarar av att ha många bollar i luften, samt har förmågan att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du kan arbeta både självständigt och i team och du bidrar till en god stämning i teamet. Du är flexibel, tar egna initiativ och är engagerad som person. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vänligen ange i din ansökan till vilken/vilka av tjänsterna som du är intresserad av.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 75-100%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att ske vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
6

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 mars. Referensnummer HS 73/18.

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att urval och intervjuer kan komma att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Inger Källerteg, Verksamhetschef

Telefon: 0340-481079, 0721-552 740

Christina Lindström-Svensson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 23 87

Linda Nätblom, Avdelningschef

Telefon: 035–14 77 81

Fackliga representanter nås via sjukhusets växel

Telefon: 035-13 10 00