Ledigt jobb

Sjuksköterskor söks till Bemanningsenheterna vid Hallands sjukhus

Sista ansökningsdag: 25 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Bemanningsenheter finns både i Halmstad och i Varberg. Enheterna består idag av ca 30 medarbetare på vardera ort där det ingår sjuksköterskor, undersköterskor, vårdplatskoordinatorer samt en vakansexpedition. Vi är nu i behov av fler sjuksköterskor till våra enheter och söker dig som letar efter ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som sjuksköterska på Bemanningsenheten arbetar du som allmänsjuksköterska på vårdavdelningarna på Hallands sjukhus Halmstad eller Varberg, vilket är vårt grunduppdrag. Beroende på bakgrund och erfarenhet sker ibland även arbetespass inom öppenvården. Du kommer till en enhet som präglas av öppenhet, engagemang, delaktighet och god trivsel.

Vid anställningens start erbjuds du en introduktion stegvis allt eftersom inom de avdelningar där du kommer att arbeta. Det är viktigt för oss att skapa en trygghet i denna process med en kontinuerlig avstämning med klinikerna som du som ny medarbetare introduceras i. Detta är en utmärkt chans för dig som vill bredda din kompetens och föredrar ett omväxlande arbete. Du har en möjlighet att påverka dina placeringar utefter kompetens och intresse. Du kommer även att vara delaktig i utformning av din egen introduktion, för att ge dig optimala förutsättningar
på din nya arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska men kommer att lägga största vikt vid personliga egenskaper.

Att arbeta som sjuksköterska i Bemanningsenheten kräver en grundtrygghet i rollen som sjuksköterska på vårdavdelning. Som person tror vi att du är initiativtagande och kontaktskapande samt tycker om att jobba under eget ansvar. Du som person behöver vara bekväm med att byta arbetsplats varje dag och gilla möjligheten att skapa många nya kontakter och relationer på flera ställen. Eftersom man tjänstgör på flera ställen har man också väldigt många fler arbetskamrater än de flesta. Du har förstås till detta även dina kollegor inom bemanningsenheten som träffas regelbundet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring förekommer
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
8

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 januari. Referensnummer HS 286/17.

Övrigt

Intervjuer kommer att sker löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Skoglund, Avdelningschef Varberg

Telefon: 0340-48 14 48

Anette Johansson, Avdelningschef Halmstad

Telefon: 035- 13 11 56

Sirpa Göransson, HR-partner

Telefon: 035 – 13 11 48

Ann-Sofi Stjernström, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 14 48