Ledigt jobb

Biomedicinsk analytiker, klinisk neurofysiologi, Medicinmottagn. Varberg

Sista ansökningsdag: 19 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

På Medicinmottagningen Varberg arbetar vi i team där du som biomedicinsk analytiker ingår i neurologteamet. På Neurofysiologimottagningen har du ett stort eget ansvar för verksamheten, där planering och samordning av den egna verksamheten ingår.

Arbetet består av planerad och akut verksamhet i samarbete med andra yrkeskategorier. En stor del av verksamheten består av neurografi- och EEG-undersökningar. Under våren ökar samarbetet med Hjärtmottagningen och då utför vi även långtids-EKG, långtids-blodtryck, Ekocardiografi och arbets-EKG.

Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter. Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet som BMA och har du erfarenhet av neurografi är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kliniska kompetens.

Som person är du positiv till utvecklings- och förändringsarbete, du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du känner ett stort engagemang för ditt arbete, följer upp resultat och kan arbeta självständigt.

Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i engelska.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2017-10-01, med ev. möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 februari. Referensnummer HS 16/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Hermans, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 11 06

Lars-Owe Johansson, Biomedicinsk analytiker

Telefon: 0340-48 23 61

Ulla Åberg , Personalstrateg

Telefon: 0340-48 14 97

Ing-Marie Linder, Vårdförbundet

Telefon: 0340-58 01 96