Ledigt jobb

Vikarierande underläkare sökes till sommarsköna Åsa

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Vårdcentralen Åsa är en trivsam och väletablerad vårdcentral, belägen mitt i en växande ort, med havet som närmsta granne. På sommaren växer samhället tack vara alla sommargäster vilket självklart bidrar till en härlig stämning i det lilla samhället. Det finns goda möjligheter att pendla tack vare Åsa Station. Åsa är en inflyttningsort och antalet listade ökar, idag har vi drygt 9 800 listade patienter. Vi har ett komplett allmänmedicinskt utbud och ett välfungerande rehabteam. På vårdcentralen finns förutom läkar- och distriktssköterskemottagning även BVC och en välutrustad avdelning för arbetsterapi och fysioterapi. Vi har två psykologer och en kurator. Totalt är vi ca. 35 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som legitimerad läkare ingår i uppdraget. Du kommer framför allt att jobba med den mottagning som bokas samma dag vilket innebär att du träffar patienter med besvär som behöver ett snabbt omhändertagande. Du jobbar i nära samarbete med övriga teamet på läkarmottagningen som består av undersköterska, sjuksköterska/distriktssköterska och laboratoriepersonal. Du kommer även att ta hand om patienter som behöver kontakt via telefon. Handledning erbjuds.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete från din AT-tjänstgöring och/eller tidigare vikariat. Goda kunskaper i svenska motsvarande nivå C1 är ett krav, både vad gäller i tal och skrift. Eftersom att vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem krävs god datorvana. B-körkort erfordras för tjänsten.

Patientfokus är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom god kommunikativ förmåga, initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning under sommaren 2017.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer NSVH 25/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena-Britt Sjöholm, Vårdcentralschef

Telefon: 0702-13 77 00

Sofia Bergström Clase, Läkarförbundet

Telefon: 0340-64 90 30