Ledigt jobb

Undersköterska sökes till avdelning 53, Medicinkliniken Halmstad

Sista ansökningsdag: 12 augusti Ansök nu

Sektionen för lungmedicin är regionövergripande och består av avdelning 53 som har 13 slutenvårdsplatser samt poliklinisk verksamhet. Vi har även en dagvårdsmottagning för cancerbehandlingar.

Arbetsbeskrivning

Vi vill att vår personal ska göra det som de är bäst på – omvårdnad av patienterna! På avdelning 53 vårdar vi patienter med olika lungmedicinska tillstånd, alltifrån utredningar till akuta sjukdomstillstånd och palliativ vård. Här kommer du att arbeta i ett team av olika yrkeskategorier runt patienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse för lungmedicin. Du bör ha läst kursen akutsjukvård 200 poäng och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdavdelning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du kommunicerar med lätthet och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi ser också att du är engagerad i förbättringsarbete och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 12 augusti. Referensnummer HS 181/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ulrika Nyström, Avdelningschef

Telefon: 035-13 16 67

Carolina Johansson, Kommunal

Telefon: 035-13 11 53