Ledigt jobb

Undersköterska till Urologikliniken, avd. 2A, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 7 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Urologi innefattar akuta och icke akuta sjukdomar i övre- och nedre urinvägar hos män och kvinnor samt i de manliga könsorganen. Urologikliniken består av slutenvård samt mottagningsverksamhet och slutenvården finns i Varberg. Urologiavdelningen består av 21 vårdplatser.

Arbetsbeskrivning

På avdelning 2A vårdar vi patienter med urologiska sjukdomar. Vi vill att vår personal ska göra det som de är bäst på dvs. omvårdnad av patienterna. Vi har därför personal från vårdnära service hos oss som sköter städning, förrådshantering, patientkök m.m. Det nya arbetssättet frigör tid som sjuksköterskor och undersköterskor istället kan använda till patienterna.
För oss är det viktigt att du trivs på arbetet, och vi strävar därför efter att alla ska ha en god arbetsmiljö. Vi har en väl fungerande rond, kontinuitet av personal i våra patientgrupper samt tydliga arbetsbeskrivningar för vår personal. Hos oss har du som medarbetare möjlighet att vara med och påverka och förbättra den vård vi bedriver och du erbjuds att aktivt vara med forma vår avdelning. Utifrån dina erfarenheter erbjuder vi dig en strukturerad introduktion och fortgående kompetensutveckling.

Som undersköterska är du närmast patienten, ditt arbete innebär bland annat att delta i planering för patienten, utföra omvårdnad samt utföra diverse tekniska moment. Hos oss är katetervård en vanligt förekommande arbetsuppgift. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår även sårvård, riskbedömningar, utföra mätningar samt dokumentation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse för urologi. Du bör ha läst kursen akutsjukvård 200 poäng och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av urologi eller akutsjukvård. Samarbetsförmåga, professionalitet och ett ödmjukt förhållningssätt och bemötande ser vi som självklara egenskaper hos dig. Vi värdesätter också att du har ett positivt arbetssätt, en utpräglad servicekänsla och bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 maj. Referensnummer HS 109/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria-Theresa Branting, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 11 94

Susanne Carlsson, Kommunal

Telefon: 0340-48 11 25