Ledigt jobb

Är du Folktandvården Fjärås nya Tandhygienist?

Sista ansökningsdag: 30 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Fjärås är ett litet samhälle som ligger ca 8 km från Kungsbacka och i dess centrum ligger vår Folktandvårdsklinik. Vi finns i samma byggnad som Vårdcentralen Fjärås vilket innebär att vi delar vissa utrymmen såsom väntrum och möteslokaler. Vår klinik finns i fräscha och rymliga lokaler med mycket ljus och vår patientgrupp är varierande med både vuxna och barn i alla åldrar. Vi är en liten klinik, hos oss arbetar idag 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor. Vi arbetar teambaserat och då vi är en liten arbetsplats är det viktigt att du trivs att arbeta tajt i ett litet team.

God munhälsa och frisktandvård är en stor och central del i arbetet hos oss på folktandvården Fjärås. Vi arbetar aktivt med frisktandvård och ett stort antal av våra patienter har tecknat avtal, därför är det viktigt att du, liksom vi, tror och brinner för frisktandvård.

Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team, på en arbetsplats där vi samarbetar och har roligt ihop. Välkommen till oss på Folktandvården Fjärås!

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete som tandhygienist hos oss består i huvudsak av barn och vuxentandvård med inriktning på Frisktandvård samt patientadministration. Du utför undersökningar och diagnostik inom tandhygienistens ansvarsområde, arbetar hälsofrämjande och motiverar till egenvård och ett gott munhälsobeteende. Vidare kommer du att utföra parodontalbehandlingar och arbetsuppgifter som är förknippade med ett gott och effektivt omhändertagande av våra patienter. Som tandhygienist hos oss arbetar du i nära samarbete med andra medarbetare mot klinikens gemensamma mål. Du kommer också att inspirera till och delta i klinikernas utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad tandhygienist. Tidigare erfarenhet inom tandhygienistyrket är meriterande, men du som är nyexaminerad tandhygienist är naturligtvis också välkomna att söka. Vi har datoriserat journalsystem (Vas-Carita) och digital röntgen varför goda datorkunskaper är ett plus. Slutligen har du goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift.

Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du förväntas trivas i en liten personalgrupp samt ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 juni. Referensnummer NSVH 121/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Catharina Habinc, Klinikchef

Telefon: 0300-54 35 00

Birgitta Kollar, SACO-SRAT

Telefon: 035-134057