Ledigt jobb

ST-läkare sökes till Vårdcentralen Andersberg

Sista ansökningsdag: 1 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Vill du bli framtidens specialistläkare i Närsjukvården? Är du intresserad av forskning, utveckling och ledarskap? Vi söker nu en ST-läkare med placering på Vårdcentralen Andersberg.

Arbetsbeskrivning

Vårdcentralen Andersberg är en väl etablerad vårdcentral som drygt 4000 invånare har valt att anlita. Vår verksamhet består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastikmottagning, arbetsterapimottagning, psykosocial mottagning, BVC, specialistmottagningar för diabetes, rökavvänjning nod för hälsoundersökningar av asylsökande. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Som ST-läkare hos oss får du mycket god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. ST-läkarna har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektorn.

För att bredda din kompetens kommer du även under din utbildning att tjänstgöra på bland annat den allmänna palliativa avdelningen samt delta vid läkarmedverkan i hemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Förutom god medicinsk kompetens och noggrannhet lägger vi mycket stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, mångsidighet och gott bemötande. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Du ska vara ansvarsfull, initiativrik, öppen, glad och kunna tillföra kompetens och arbetsglädje, som vi även hoppas få ge dig.

Berätta gärna i ditt CV varför du vill komma till oss och vad du tycker att du kan tillföra.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Annan typ av tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 april. Referensnummer NSVH 60/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Camilla Kristensson, Vårdcentralchef

Telefon: 070-371 22 81

Susanne Uhrberg, Tf. vårdcentralchef

Telefon: 076-775 55 25

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 0346-560 00 vxl