Ledigt jobb

Underläkare semestervikariat 2018, Hallands sjukhus

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Hallands sjukhus är i nuläget klar med sin sommarrekrytering av underläkare för 2018 men vi tar gärna emot din ansökan utifall förändrad rekryteringssituation uppstår. Din ansökan kommer att läggas i en bank som alla chefer kommer ha tillgång till via HR.

Kvalifikationer

Genomfört 9 terminer på läkarutbildningen.
Goda språkkunskaper i svenska motsvarande C 1-nivå. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I samband med att du lägger in din intresseanmälan kommer du att få besvara en enkät som hjälper oss att se just dina intresseområden.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer HS 70/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eventuella frågor kan i första hand besvaras av Camilla Karlsson, HR-partner

E-post: Camilla.N.Karlsson@regionhalland.se