Ledigt jobb

Specialistläkare/kollega sökes till vårt team på Vårdcentralen Vallås

Sista ansökningsdag: 31 juli Ansök nu

Vi som arbetar på Vårdcentralen Vallås är ett positivt gäng som trivs tillsammans och är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa.

Vårdcentralen Vallås har drygt 6200 listade patienter. Vi har läkarmottagning med specialistläkare i allmänmedicin, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning och vaccinationsmottagning. På vårdcentralen finns även sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och psykolog. Ett äldreboende i området är knutet till vårdcentralen.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som specialistläkare i allmänmedicin hos oss möter du en spännande variation av arbetsuppgifter med möjligheter att påverka din egen arbetssituation.

Det är viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vi är måna om att skapa goda förutsättningar för utbildning. Handledning av AT- och ST-läkare är en del av vårt dagliga arbete.

Vi tar väl hand om varandra och vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför nya idéer, så att vi kan utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin eller har en specialistutbildning inom något annat område som är relevant för vår verksamhet exempelvis internmedicin. Vi ser att du är en flexibel som arbetar strukturerat och skapar förutsättningar för ett bra flöde på mottagningen. Du är drivande och vill bidra till verksamhetens utveckling. Vi värdesätter teamarbete där samarbetet mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala,

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 juli. Referensnummer NSVH 134/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anette Karlsson , Tf. verksamhetschef

Telefon: 073-202 39 22

Ann-Helén von Braun , Hallands läkarförening

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)