Ledigt jobb

Psykiatrisjuksköterska till Minnesutredning och äldrepsykiatri, Halland

Sista ansökningsdag: 27 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Öppenvården erbjuder Hallänningen psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Vid de större mottagningarna finns en utvecklad subspecialisering. Vår vision ”En välfungerande psykiatri med patientens fokus” innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet, kortare ledtider och bättre patientdelaktighet. Förbättringsarbete sker löpande och involverar all personal. Som anställd hos oss förväntas du delta i förbättringsarbeten.

Psykiatrisjukskötersketjänsten är placerad vid vår länsövergripande Minnesutrednings- och äldrepsykiatriska verksamhet. Denna består av en mottagning i Varberg och en i Halmstad. Vi samarbetar med närsjukvård, företagshälsovård samt kommunens olika enheter. Vi arbetar utifrån den regionövergripande vårdmodellen Annas led när det gäller utredning av misstänkt demens på specialistnivå – oavsett ålder. För den äldrepsykiatriska verksamheten är målgruppen personer över 70 år, som har nydebuterade psykiatriska tillstånd. På mottagningarna arbetar cirka 15 personer; medicinska sekreterare, läkare, psykologer, kurator, arbetsterapeut och sjuksköterskor.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en sjuksköterska med specialistkompetens till Minnesutredning och äldrepsykiatri Halland. Hos oss kommer du att arbeta med bedömningar, provtagning, samtalsbehandling, telefonrådgivning, läkemedelsuppföljning/hantering samt patient- och anhörigutbildning. Vi arbetar på mottagning men ibland innefattas också hembesök. Att arbeta som sjuksköterska hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Mottagningarna består av team med många professioner varför god samarbetsförmåga är av yttersta vikt.

Tjänsten kan placeras vid vår mottagning i Halmstad eller Varberg och tjänstgöring kan komma att förekomma på båda mottagningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri samt med erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk vård. Meriterande är kunskap inom demensområdet.

God samarbetsförmåga är en förutsättning för arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För tjänsten erfordras körkort B.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 27 juli. Referensnummer PSH 86/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Annelie Georgsson, Avdelningschef

Sabina Altnäs, Vårdförbundet

Telefon: 0346-562 21

Vid frågor under ansökningsperioden vänligen kontakta Lena Larsson., Sjuksköterska

Telefon: 0340-48 13 05