Ledigt jobb

Övertandläkare Ortodonti sökes till Tandregleringen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 17 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

På Tandregleringen i Halmstad arbetar 13 personer varav 3 ortodontister som har ett bra samarbete med våra ortodontiassistenter, tandhygienist och tandsköterskor. Huvudkliniken ligger i centrala delarna av Halmstad men vi finns också vissa dagar i veckan på Folktandvården i Laholm, Hyltebruk och Falkenberg. Vårt goda resultat där ekonomin är en del bidrar till att vi har möjlighet att arbeta med de olika tekniker som finns och att personalen har möjlighet att hålla sig uppdaterade inom ämnesområdet. Under 2017 kommer vi att införa digital scanning. I anslutning till kliniken i Halmstad finns Region Hallands tandtekniska labortorium som vi har ett nära samarbete med.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med att behandla både barn och vuxna som är i behov av tandreglering, vara konsulterande specialist för allmäntandläkarna i området samt utbilda personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistbehörighet i ortodonti med legitimation som är giltig inom EU. Du är nyfiken och engagerad, har lätt för att samarbeta och arbetar med patienten i fokus. Att du bidra till klinikens utveckling och kvalitet är en självklarhet.

Du är väl förtrogen med att arbeta med olika datorsystem. Du har kunskaper i svenska motsvarande svenska C. Körkort B krävs för tjänsten.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 100 % eller enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 maj. Referensnummer NSVH 79/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristin Gustafsson , Klinikchef

Telefon: 072-17 15 272

Ola Sollenius, Övertandläkare

Telefon: 035-13 44 81

Stefan Nordström, TT

Telefon: 070-68 49 200