Ledigt jobb

Psykolog sökes till Habiliteringen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Habiliteringen är en länsövergripande verksamhet inom Region Halland, med cirka 110 medarbetare på 4 orter. Vår målgrupp är personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som har behov av habiliterande insatser. Verksamheten är organiserad i barn- respektive vuxenteam.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i team tillsammans med arbetsterapeut, kurator, logoped, sjukgymnast och sjuksköterska. Du ansvarar för det psykologiska utrednings- och behandlingsarbetet för personer över 16 år med olika typer av funktionsnedsättningar. Du bidrar med det psykologiska perspektivet i teamet och deltar aktivt i planering och utveckling av arbetssätt och metoder. Tillsammans med övriga psykologer på arbetsplatsen och i regionen arbetar du med metodutveckling inom det egna kompetensområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har erfarenhet av habiliteringens målgrupper. Du har även erfarenhet av att arbeta i team med flera yrkesgrupper. För att trivas med vårt arbetssätt är det viktigt med god samarbetsförmåga, med såväl kollegor som patientens nätverk och samverkanspartners. Du är en initiativrik person som har ett genuint intresse för människor och visar förståelse för andra. Vi ser också att du är en person som uppmundrar organisatoriskt lärande genom att sprida och ta del av kunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. 2018-05-31.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer ADH 29/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Margareta Niklasson, Avdelningschef

Telefon: 0300-56 51 17

Julia Wramling, SACO

Telefon: 0340-48 15 68