Ledigt jobb

Vi saknar en pusselbit - leg. läkare sökes till Vårdcentralen Veddige

Sista ansökningsdag: 28 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

VI SÖKER DIG!
Vi i Veddige bemannar upp och vill utöka vårt team! Vi söker dig som är legitimerad läkare. Gärna med specialitet i allmänmedicin, men även du inom internmedicin, kirurgi, ortopedi eller annan lämplig specialitet som vill arbeta med inriktning mot allmänmedicin. Det kan även vara så att du ännu inte fördjupat dig inom något område och skulle vilja utvecklas hos oss. Vi satsar på att bredda vår kompetens med olika specialiteter för att skapa ett dynamiskt och ett kunnigt team kring våra patienter. Vi har möjlighet att erbjuda handledning inom professionen så att du utvecklas inom ditt yrke. Vi ser även du bidrar till utveckling hos oss genom dina tidigare erfarenheter och kompetenser.

Att arbeta hos oss som läkare innebär ett förhållningssätt med ständigt utbyte av kompetens och erfarenhet läkarkollegor och övriga medarbetare emellan.
Vi är ett gott och glatt gäng som tar väl hand om varandra och våra patienter. Våra kompetenser finns samlade nära varandra och vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten och göra den ännu bättre. Möjlighet till interna och externa kurser/utbildningar finns även att delta i.

Vårdcentralen Veddige består av läkar- och distriktssköterskemottagning, labb, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av planerat och akut mottagningsarbete.
Vår vårdcentral har även två filialer, en i Bua och en i Kungsäter, och vid intresse finns det möjlighet att förlägga delar av arbetstiden på distriktsläkarmottagningen i Bua.

Arbetstid: Dagtid. Jour och beredskap fullgörs vid kvälls- och helgsmottagningen i Varberg och delas mellan privata och offentliga vårdcentraler i kommunen.

Kvalifikationer

Att arbeta hos oss som läkare innebär ett förhållningssätt med ständigt utbyte av kompetens och erfarenhet läkarkollegor och övriga medarbetare emellan och därför tänker vi att du är prestigelös, kommunikativ och uppskattar gott teamarbete. Dessutom har du ett gott bemötande gentemot både patienter och kollegor. Flexibilitet, engagemang och lyhördhet är andra kvaliteter vi uppskattar. Därtill lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 maj. Referensnummer NSVH 97/17.

Övrigt

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Niclas Elverdam, Vårdcentralschef

Telefon: 072-57 64 429

Lena Strandvik, Distriktsläkare

Telefon: 0340-48 20 85