Ledigt jobb

Kock sökes till Kostservice, Halmstad

Sista ansökningsdag: 21 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Kostservice Halmstad ansvarar för maten till patienterna på Hallands sjukhus, samt till Restaurang Galaxen och Restaurang Utsikten. Catering görs till möten och sammankomster i Region Hallands regi.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som kock hos oss på Hallands sjukhus Halmstad innebär tillagning av mat till patienterna och mat till restaurang Galaxen och Utsikten.

Du deltar och bidrar i menyutformningen tillsammans med teamledare, vi arbetar med AIVO som kostdataprogram. Du är med och planerar arbetsdagen i arbetsgruppen och samarbetar med restaurangen, cateringen och övriga delar i köket.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom restaurang eller storhushåll eller utbildning som bedöms som likvärdig. Vidare har du lång och nyligen erhållen erfarenhet av arbete som kock i restaurang från privatsektor såväl som offentlig.

Vi vill att du har goda kunskaper inom egenkontroll och HACCP samt specialkoster samt generella datorkunskaper i framförallt Office miljö. Slutligen ser vi att du har goda kunskaper i svenska språket såväl som i förståelse, som i tal och skrift.

Vi söker dig som har ett passionerat intresse för god mat och service. Du är en person med positiv attityd och nära till skratt, som har lätt för att lära, kommunicera, engagera och samarbeta. Du är lösningsfokuserad och ser utveckling som något positivt. Vidare har du snabba fötter och uppskattar flexibla och omväxlande arbetsuppgifter. Arbetet är tidvis stressigt och du behöver därför kunna hantera dessa situationer på ett strukturerat och bra sätt. Att arbeta i och vara en del i ett team är något du trivs mycket bra med.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2018-03-01 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 21 januari. Referensnummer RGS 96/17.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Nolenstam, Avdelningschef, Kostservice Halmstad

Telefon: 035-13 19 55

Gunilla Andersson, Bitr. avdelningschef

Telefon: 035-13 19 52

Vera Lövenson och Diana Salamon, Kommunal

Telefon: 035-13 19 51

Diana Salamon , Kommunal

Telefon: 035-131951