Ledigt jobb

Psykolog sökes till Vuxenpsykiatrimottagningen, Laholm

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Laholm har ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, psykolog, kurator och sekreterare. Mottagningen i Laholm har också tillgång till de specialiserade mottagningarna i Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog hos oss erbjuds du ett varierande arbete i nära samarbete med andra professioner, i tvärprofessionellt team. Du kommer bland annat att arbeta med bedömning och behandling av patienter med specialistpsykiatrisk problematik. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra diagnostiska utredningar och bedömningar såsom nybesök och psykoterapibedömning, men också bedriva psykoterapi. Som medarbetare hos oss är utvecklingsarbete en självklar del av ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du har en bred kompetens av psykologiskt behandlingsarbete samt erfarenhet av arbete inom specialistpsykiatrin.

Du engagerar dig i förbättringsarbeten och tar ansvar för att utveckla verksamheten. Du är ambitiös och professionell i din yrkesroll och har patientens behov i tydligt fokus i ditt arbete. Du har en helhetssyn på ditt arbete och en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer PSH 21/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Elisabeth Iggström, Avdelningschef

Telefon: 070-601 30 69

Dragica Grahovac , Saco

Telefon: 035-16 02 54