Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare sökes till Vårdcentralen Onsala

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Vårdcentralen Onsala är en trivsam och väl etablerad vårdcentral som har hand om ca 12 300 patienter. Vårdcentralen har läkarmottagning, provtagning, distriktssköterskemottagning, BVC, mottagningar för astma, diabetes och rökavvänjning, psykolog, kurator, rehabcoach, fysioterapi och arbetsterapi. Inom samma byggnad finns även apotek och tandvård. På vårdcentralen Onsala arbetar vi utifrån ett hälsoperspektiv och arbetar kontinuerligt med utveckling och kvalitet. Vårdcentralen ligger en liten bit utanför centralorten Kungsbacka och det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss.

Vill Du arbeta på Vårdcentralen Onsala med massor av möjligheter? Då är Du välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss blir Du en i teamet bestående av fem kollegor. Arbetet är omväxlande och innehåller de grundläggande uppgifterna – journalskrivning och receptionstjänst. Vidare ingår även arbetsuppgifter såsom statistikframtagning och IT-samordning samt ytterligare arbetsuppgifter baserade på Ditt intresse och Din kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som är serviceinriktad, stresstålig och kan bidra till en god stämning i teamet. Du gillar att vara ”spindeln i nätet” och klarar av att ha många bollar i luften. Du är flexibel, har ordningssinne och ett väl strukturerat arbetssätt. Meriterande är kunskaper i journalsystemet VAS och IT-kompetens. Erfarenhet från tidigare medicinskt sekreterararbete eller arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdig är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom känsla för service, kreativitet, initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde: 2017-09-01
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer NSVH 114/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna-Stina Martinsson, Vårdcentralschef

Telefon: 0300-56 92 22

Nina Hamberg, Vision

Telefon: 0300-56 92 01