Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Avdelning 19, Psykiatriska kliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Heldygnsvården i Halmstad består av tre avdelningar: PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning och substitutionsmottagning, avdelning 19 som är en allmänpsykiatrisk avdelning och avdelning 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt psykosvård.

Avdelning 19 söker nu en ny medarbetare till teamet på plats. Du kommer att mötas av en driven och engagerad arbetsgrupp som präglas av gott samarbete och högt i tak.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en sjuksköterska till avdelning 19 för dag- och kvällstjänstgöring. Tjänsten passar dig som vill ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet arbetar vi för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden genom internutbildning och förnyade arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrisk heldygnsvård, såsom psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en legitimerad sjuksköterska. Har du en specialistutbildning i psykiatri är det meriterande. Du är även en person med hög grad av servicekänsla och förmåga att samarbeta i team.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer PSH 16/18.

Övrigt

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden så vi rekommenderar dig att ansöka snarast.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Carolin Meijer, Avdelningschef avd. 19

Telefon: 035-13 17 87

Mattias Liljeqvist, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 10 19