Ledigt jobb

Psykolog till Beroendepsykiatriska öppenvårdsteamet, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatriska mottagningen (VPM) Kungsbacka har ett upptagningsområde på ca 78 000 invånare och ansvarar för vård av patienter över 18 år i specialistpsykiatrins målgrupp som är personer med svåra depressions- och ångesttillstånd, bipolära tillstånd, personlighetsstörning, neuropsykiatriska störningar, psykotiska tillstånd samt suicidalitet. Arbetet bedrivs i tvärprofessionella team, i samarbete med heldygnsvård, närsjukvård och kommun. Mottagningen har cirka 45 medarbetare. Beroendeteamet arbetar för att skapa en integrerad kedja mellan specialistpsykiatrin, närsjukvården och kommun i nära samverkan med brukarorganisationerna. En heldygnsavdelning för hela regionen öppnade i september 2016 på Hallands sjukhus Varberg.

Vill du vara med och bygga upp en välfungerande beroendevårdkedja där patienten står i centrum? Vuxenpsykiatrisk mottagning i Kungsbacka kommer nu att utöka beroende- och missbruksvården och söker nu en till psykolog till beroendeteamet! .

Arbetsbeskrivning

Det beroendepsykiatriska teamet ska arbeta med utredning och behandling av personer med beroende och omfattande psykiatrisk problematik och komplex beroendeproblematik utan allvarlig psykiatrisk sjukdom. Teamet ska också arbeta med konsultativa insatser riktade till övriga vårdgivare i samverkanskedjan samt till övrig psykiatri. Teamet startades september 2016 och du kommer även att vara delaktig i uppbyggnaden av den lokala och övergripande vårdkedjan som helhet.

Som psykolog kommer du att arbeta med psykologisk utredning och behandling av personer med beroendeproblematik och psykiatrisk samsjuklighet, samt med konsultation inom teamet, övrig psykiatri och till vårdgrannar. Hembesök kan förekomma. Du kommer att ingå i en psykologgrupp med hög kompetens och kommer att erbjudas handledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av psykiatri och/eller beroendevård. Meriterande är om du är specialist i klinisk psykologi (missbrukspsykologi/neuropsykologi) samt legitimerad psykoterapeut. Vidareutbildningar inom beroendeområdet, neuropsykologi, missbruk/psykiatrisk samsjuklighet är också meriterande. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer PSH 9/18.

Övrigt

Observera att vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering och därför önskar din ansökan snarast.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jenny Jobark Wiman, Avdelningschef

Telefon: 0767-78 24 09

Sven-Eric Alborn, Utvecklare Beroendevård

Telefon: 0707-51 61 66

Tove Martinsson, Psykolog

Telefon: 0300-565178

Dragica Grahovac, Saco

Telefon: 073-302 15 43