Ledigt jobb

Undersköterska till Hjärtmottagningen, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med att bygga upp och utveckla framtidens mottagning inom kardiologi? Här har du chansen!

Kardiologin på Hallands sjukhus satsar på framtiden och då Hjärtmottagningen på Hallands sjukhus Varberg kommer till att utöka sin verksamhet behöver vi fler undersköterskor.

Hjärtmottagningen har tre stycken sjuksköterskebaserade enheter; Hjärtsviktsmottagningen, Kranskärlsmottagningen och Arytmimottagningen, som även har läkarmottagning. Vår Hjärtmottagning bedriver utredningar och undersökningar inom hjärtsjukvård samt kliniskt fysiologiska undersökningar. Du kommer att arbeta i team där läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, undersköterskor samt medicinska sekreterare samarbetar för att säkerhetsställa väl utförda undersökningar. Mottagningen har nu från årsskiftet övertagit personalbemanningen för elkonverteringarna som utförs på Hjärtmottagningen dagtid. Vi behöver därför förstärka undersköterskebemanningen med en undersköterska på 50%.

Vår ambition är att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara service och bemötande.

Som undersköterska på Hjärtmottagningen jobbar du både i team och självständigt. Du förbereder inför och assisterar vid undersökningar och mindre ingrepp. Du är bland annat delaktigt i arbetet kring elkonvertering och tar hand om allmänna kringuppgifter på mottagningen. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din komptens inom flera områden. Som medarbetare hos oss blir du delaktig i vårt team som utmärks av hög kompetens och god gemenskap.

Du kommer att arbeta på Hjärtmottagningen 50%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med stort intresse för kardiologi. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som undersköterska inom kardiologisk vård. Meriterande är om du har arbetat på mottagning och/eller arbetat med elkonverteringar tidigare.

Du ska kunna arbeta självständigt samt i grupp samt kunna behärska akuta situationer. Personliga egenskaper såsom noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga uppskattas. Vi värdesätter också att du har ett positivt arbetssätt, en utpräglad servicekänsla och har ett gott medarbetarskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 50%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer HS 35/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Susanne Johansson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 17 62

Liane Magnusson, Kommunal

Telefon: 0340-48 19 91