Ledigt jobb

Avdelningschef/sjuksköterska sökes till Operationsavdelningen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet som kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron näsa hals, ögon, gynekologi samt barnmedicin. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård.

Operationsavdelningen har huvudsakligen
dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelningen. Vid sjukhuset finns även kvinnohälsovård och en röntgenavdelning.

Operationsavdelningen på Hallands sjukhus Kungsbacka bedriver verksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi och öron-näsa-hals. Även sterilenheten ryms inom operationsavdelningen. Avdelningschefen för operationsavdelningen ansvarar för ca 30 medarbetare bestående av sjuksköterskor (med specialistutbildning inom anestesi, intensivvård och operation), operationskoordinatorer samt undersköterskor.

Operationsavdelningen tillhör kliniken opererande specialiteter Hallands sjukhus Kungsbacka. Kliniken är välbemannad och har mycket goda resultat i den nationella patientenkäten samt i kvalitetsregister. Opererande specialiteter på Hallands sjukhus Kungsbacka arbetar med kontinuerliga förbättringar och har en positiv utvecklingsanda.

Du kommer att arbeta på en arbetsplats kännetecknad av god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare är en viktig länk. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på arbetet, därför erbjuder vi ett antal förmåner när du arbetar hos oss som t.ex. fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag och olika former av personalförmåner.

Arbetsbeskrivning

Som avdelningschef för operation leder, fördelar och utvecklar du arbetet inom enheten med syfte att uppnå hög kvalitet, patientsäkerhet och effektivitet. Vidare har du personal-, budget- och resultatansvar. Som avdelningschef ingår du också i opererande specialiteters gemensamma ledningsgrupp. Det ställs stora krav på samarbete både inom Hallands sjukhus Kungsbacka och med övriga delar av Hallands sjukhus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll och har ett intresse av att leda andra medarbetare samt förmåga att entusiasmera medarbetare i förändringsprocesser och verksamhetsutveckling ur ett helhetsperspektiv.

Du tänker strategiskt, har god analytisk förmåga samt är strukturerad. Viktigt för oss är att du även har förmågan att motivera och skapa delaktighet samtidigt som du kan styra och leda mot uppställda mål.

Din formella kompetens är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning och att du har några års erfarenhet inom specialiteten. Vi förutsätter erfarenhet av ledarskap och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstens omfattning är heltid och innebär en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett fyraårigt chefsförordnande.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer HS 85/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Louise Bentley, Verksamhetschef

Telefon: 0725-26 49 78

Fackliga företrädare nås via växeln

Telefon: 0300-56 50 00